3. 🔒 Què paper tenen les Juntes Directives en les entitats?

Ja sabeu que tota persona de Junta Directiva és necessària per a que l’entitat funcione. Les funcions que han de desenvolupar estan detallades als estatuts aprovats per cada assemblea.

Però, hi ha moments en els que es pot donar un pas més enllà. Aconseguir un equip de persones que aportem algunes hores de treball a l’entitat fa possible que el projecte tinga més sentit i es connecte amb la seua base associativa. 

Recomanem fer una relació de les àrees de treball i els projectes a desenvolupar en cada curs per a facilitar que les persones es puguen colocar, assumir la tasca i fer un seguiment transparent. Al següent document us deixem les àrees de treball que actualment està treballant FADES.

Cal pensar en la dedicació a l’entitat, les hores setmanals que es tenen disponibles i triar l’espai on es pensa que es pot aportar més.

A continuació us deixem un instrument bàsic que us ajudarà en l’organització de la vostra tasca https://docs.google.com/document/d//edit?usp=sharing1nAu3iibtCecIqoKSMWtWKdObGpAb2OG9D-_QLKoFnXU

Ompli pensant en la teua àrea de treball. Quan la tingues consensua amb la coordinació enviant-la a info@alumnes.org 

Si tens alguna altra àrea on penses que pots aportar, no dubtes en dir-nos!

¿Te ha resultado útil??

0 / 0

Deja una respuesta 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *